avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare divort

Poate depune alt cineva cererea de legalizare a unei hotarari de divort ca definitiva si irevocabila la registratura judecatoriei?
Nu ma aflu in tara si vreau sa stiu daca numai personal se poate depune.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:29, 22 Noiembrie 2012
Puteti imputernici orice persoana sa se ocupe de asta, sau puteti angaja un avocat.
Cererea poate fi depusa de o alta persoana cu conditia ca aceasta sa aiba o procura speciala pt depunerea si ridicarea hotararii legalizate/investite.

Puteti imputernici si un avocat care sa se ocupe de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)