Nu sunt 100% sigur daca acesta este locul in care sa intreb asta sau nu.
Daca sunt angajat la o firma, dar am si o firma unde sunt asociat, cum trebuie sa platesc la sanatate?
Cu ceva timp in urma, cineva mi-a spus daca este suficient, sa-ti platesti contributiile catre sanatate dintr-un singur loc.
Insa azi am auzit de la altcineva, ca chiar daca esti anagajt intr-un loc, tu trebuie sa platesti cotizatia la sanatate dupa TOATE veniturile.
Care este varianta? Daca sunt angajat undeva cu carte de munca trebuie sa-mi platesc 6.5% dupa toate veniturile, chirie, dividente si altele? Sau ajunge cotizatia platita dupa cartea de munca
Inteleg, dar trebuie sa platesc cotizatia dupa cealalta parte?
Mi-a zis azi cineva, ca a fost internat in spital, desi avea carte de munca, CNAS-ul nu a vrut sa acopere cheltuielile la spital, fiindca, nu a platit cotizatie si dupa restul venitului (obtinut din chirie parca)
Legea Nr. 95 din 14 aprilie 2006 privind reforma in domeniul sanatatii-actualizata-
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata cnas
andreeatoth555
CONTRIBUTIE CNAS
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)
Taxe sanatate
aristel
am primit astazi 24.07.2008 o somatie de la casa de asigurari de sanatate sa platesc o cota de 6% din venitul pfa-ului . este legal ?mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)