avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte

ce acte de stare civila imi trebuiesc la un partaj succesoral pt bunici in care mama,adica fiica lor este decedata?ma refer ce acte ale mamei imi trebuiesc in afara de certificatul de deces?daca am nevoie si de certificatul de nastere si nu-l mai am?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 09:22, 22 Noiembrie 2012
Este necesar certificatul de nastere al mamei dvs.; scoateti un duplicat.
Trebuie dezbatuta succesiunea dupa mama dvs intai ca sa mergeti la partajul dupa bunica. Adica sa aratati ca suteti mostenitorul mamei dvs si aveti prin urmare calitatea de copartajant venind in dreptul mamei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune. demersuri necesare. danutza2000 danutza2000 Buna seara, Va rog daca ma puteti ajuta:in legatura cu o mostenire,suntem 3 surori, mama a decedat si nu a fost dezbatuta succesiunea dupa tatal mamei ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)