avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... borderou achizitie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

borderou achizitie

daca o s.c. achizitioneaza materii prime de la un producator agricol in baza unui borderou de achizitii, ce documente trebuie sa insoteasca acest borderou de achizitie ? trebuie retinute contributii sau impozit la valoarea produselor achizitionate si, daca da, unde se declara acestea?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: pityoka , utilizator 01:46, 31 Decembrie 2012
Am o intreprindere individuala, cumpar produse artizanale si hand made de la diversi producatori, persoane fizice, fara certificat de producator, cu scop comercial. Pot folosi ca document de baza Borderoul de achizitii de la producatori individuali (14-4-13/b)? Daca da:
1. ce obligatii am fata de fisc si asigurari?
2. ce obligatii am fata de fisc si asigurari daca are certificat de producator?
3. in borderu trebuie specificat numarul si data contractului cu producator. In cazul in care de la un producator am doar 1-2 achizitii pe an, in valoare 20-30 lei, mai este nevoie de contract stampilat si semnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou de achizitii - obligatii fiscale? pityoka pityoka Am o intreprindere individuala, cumpar produse artizanale si hand made de la diversi producatori, persoane fizice, [u]fara certificat de producator[/u], cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la producatorii agricoli loredana prahoveanu loredana prahoveanu O societate comerciala achizitioneaza marfuri de la producatorii agricoli prin Borderoul de achizitii. Acesta se numeroteaza si se inregistreaza la Adm. ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitie dacian8 dacian8 Care sunt impozitele ce trebuiesc platite de un SRL care achizitioneza produse pe baza borderoului de achizitie ? (vezi toată discuția)