avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Borderou de achizitii - obligatii fiscale?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Borderou de achizitii - obligatii fiscale?

Am o intreprindere individuala, cumpar produse artizanale si hand made de la diversi producatori, persoane fizice, fara certificat de producator, cu scop comercial. Pot folosi ca document de baza Borderoul de achizitii de la producatori individuali (14-4-13/b)? Daca da:
1. ce obligatii am fata de fisc si asigurari?
2. ce obligatii am fata de fisc si asigurari daca are certificat de producator?
3. in borderu trebuie specificat numarul si data contractului cu producator. In cazul in care de la un producator am doar 1-2 achizitii pe an, in valoare de 20-30 lei, mai este nevoie de contract stampilat si semnat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
pityoka, utilizator
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:59, 19 Ianuarie 2013
1.Niciuna.
2.Niciuna.
3.In borderou se trec doar datele bunurilor achizitionate. E bine sa atasati copie dupa CI-ul vanzatorului. In rest nu va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou achizitie theya_05 theya_05 daca o s.c. achizitioneaza materii prime de la un producator agricol in baza unui borderou de achizitii, ce documente trebuie sa insoteasca acest borderou de ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe baza de borderou Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, imi cer scuze ca insist pe acest subiect sunt I.I. neplatitor TVA,fara angajati,as dori cateva raspunsuri: 1-Pot achzitiona pe baza de borderou ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale ernest ernest Am un SRL si cumpar cereale de la o persoana fizica ,trebuie sa folosesc Borderoul de Achizitii .OK. 1.Pot sa folosesc orice Bordereu de achizitii ... (vezi toată discuția)