avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contestatie la decizia de impunere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contestatie la decizia de impunere

buna ziua,

am facut o contestatie la decizia de impunere (in urma unui control al anaf) in data de 06.09.2012 l-am inregistrat la DGFP.
problema este ca inca nu am primit nici un raspuns nici pana azi 22.11.2012, am incercat sa caut pe la finante daca am sau nu raspuns in baza numarului de inregistrare de la DGFP , dar surpriza, numemi nu stie nimic, numeni nu a facut vre-un raspuns la contestatie.
ce pot sa fac in acest caz deoarece nu pot deschide prioces in instanta daca nu am un raspuns de la DGFP.
pot considera aceasta tacere ca si o acceptare tacita a contestatiei mele?
astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Termen prescris de raspuns la contestarea unui rif si a deciziei de impunere liviul68 liviul68 Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta? Am depus la DGFP ( in termenul legal) o contestatie la RIF si Decizia de Impunere. Termenul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! O intrebare, va rog: in urma unui control, fiscul emite o decizie de impunere si ulterior in baza acestuia un titlu executoriu impreuna cu somatia ... (vezi toată discuția)