avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen prescris de raspuns la contestarea unui RIF si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen prescris de raspuns la contestarea unui RIF si a Deciziei de impunere

Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta? Am depus la DGFP ( in termenul legal) o contestatie la RIF si Decizia de Impunere. Termenul de comunicare a rapunsului la contestatie este de 45 zile. Daca aceasta perioada s-a scurs se poate actiona in instanta pentru anularea RIF-ului si a Deciziei de impunere? Se poate considera lipsa raspunsului acceptare tacita a solicitarii mele?
Buna seara .
Mai asteptati totusi sa vedeti cand vine raspunsul,termenul de 45 de zile este de la data plecarii actului de la expeditor,la care se pot adauga cateva zile cu durata postei .
Marius Bote .
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Da, urmatorul pas, pentru anulare este o actiune in instanta.
Deci daca termenul a trecut, puteti deschide o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in contencios administrativ-fiscal nitmar nitmar Am depus la Administratia Finantelor Publice mai multe contestatii impotriva unor Decizii referitoare la plata accesorii,contestatii la care nu s-a raspuns. ... (vezi toată discuția)
Taxa! costicul costicul O firma a facut un credit pe termen lung la o banca si si-a achizitionat un autoturism in mai 2007. A platit taxa de prima inmatriculare. Mai o poate recupera ? (vezi toată discuția)
Tabel suplimentar reorganizare Sophya Sophya Help. desi sunt in domeniu, inca sunt incepatoare, ...asta e. Uitati care e problema mea: administratorul a vandut marfa firmei X. X a eliberat niste bilete la ... (vezi toată discuția)