Buna ziua!
O intrebare, va rog: in urma unui control, fiscul emite o decizie de impunere si ulterior in baza acestuia un titlu executoriu impreuna cu somatia aferenta. Eu, urmand procedura legala, contest decizia de impunere la finante si titlu executoriu la judecatorie.
Contestatia la decizia de impunere mi-a fost respinsa in totalitate, iar cand jurista de la DGFP a luat cuvantul pt. concluzii pe fond, singurul argument adus in favoarea lor a fost ca titlu executoriu se bucura de prezumtia de legalitate, ca a fost depusa contestatia la decizia de impunere in contencios si ca ei sunt in termen pt a depune intampinare.
Intrebarea care ma framanta: ce se intampla cu titlu executoriu daca eu castig in contencios, contestatia la decizia de impunere? Nu am primit inca hotararea prin care se respinge contestatia la executare pt a vedea cum a fost motivata. Sunt insa curioasa ce se intampla in situatia in care procesul cu contestarea deciziei de impunere este castigat/respins iar procesul cu contestarea titlului executoriu este respins/castigat?
Multumesc.