avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinadrarea unui salariat in urma unei hotarari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinadrarea unui salariat in urma unei hotarari judecatoresti

Buna ziua,
Un salariat a fost concediat iar in urma unei hotarari judecatoresti trebuie reincadrat si acordarea salariului retroactiv.
Cum vom proceda daca contractul de munca este incetat? vom incheia un alt contract de munca si cu ce data daca trebuie acordata salariul retroactiv care se acorda intr-o suma pe statul de plata??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 22 Noiembrie 2012
Daca s-a anulat decizia de concediere si s-a dispus reintegrarea, atunci acesta va fi reintegrat si i se va plati retroactiv salariile ...

Se va emite decizie de anulare a deciziei de concediere si de reintegrare in baza aceluiasi contract ... in REVISAL se va opera anularea incetarii c.i.m. in baza hot.judecatoresti , c.i.m. devenind activ.

Salariile restante se vor plati pentru perioada cuprinsa intre data concedierii si data prevazuta in hotararea judecatoreasca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape pentru reintegrarea in munca dispusa in urma unei decizii definitive ArcadieAldea ArcadieAldea Buna ziua, Ma puteti ajuta cu etapele care trebuie urmate pentru aplicarea unei decizii definitive la Curtea de Apel de reintegrare si plata a drepturilor ... (vezi toată discuția)
Salarii retroactive in baza unei sentinte civile Cimss Cimss Buna ziua, avem si noi urmatoarea problema : un fost angajat a castigat procesul cu privire la desfacerea C.I.M si in baza sentintei trebuie sa-l reincadram si ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in functie tory_bei tory_bei 1.Anularea deciziei de desfacere C.I.M. in urma hotararii judecatorestii se face din oficiu sau trebuie alta decizie de reintegrare? 2.Data reintegrarii se ... (vezi toată discuția)