avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... de cand DECLINA procurorii plangerile cu dovezi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

de cand DECLINA procurorii plangerile cu dovezi flagrant?

Am depus o plangere cu tot cu dovezi si mi s-a DECLINAT!? de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 3 Bucuresti si parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti?

N-am mai auzit de asa ceva. Am auzit altadata ca acestia trebuie sa inregistreze si sa dea curs oricarei plangeri!

Nici macar nu si-au dat numele, aceia care au declinat plangerea!?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 16:01, 22 Noiembrie 2012
au dat curs plingerii dvs - au trimis dosarul parchetului competent sa o solutioneze. De aceea exista procedura penala - fiecare parchet are competenta lui bine determinata, nu poate face lucrari in dosare de competenta altor unitati.

au procedat legal.
Multumesc. Am citit aiurea si am inteles ca a fost declinat "de catre" nu "la"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)
Parchetul de pe langa curtea de apel? oltul oltul exista si parchet de pe langa curtea de apel? care este diferenta intre parchetul de pe langa curtea de apel si parchet de pe langa judecatorie? am primit o ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cand se tergiverseaza o plangere penala? nimar nimar Buna ziua, Problema : O persoana fizica domiciliata in orasul \"X\" , O persoana juridica cu sediul in orasul \"Y\". Persoana fizica depune PLANGERE ... (vezi toată discuția)