avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BUGETE DIFERITE PE ANI DIFERITI?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BUGETE DIFERITE PE ANI DIFERITI?

:worthy:
Stimati contabili, economisti am nevoie de parerile dumneavoastra in urmatoarea speta:
Lucrez in cadrul unei primarii in domeniul culturii., In fiecare an avem o agenda culurala cu evenimentele culturale pe anul in curs cu bugetele respective pe fiecare eveniment in parte ...bineinteles aprobate de Consiliul locaL. banii pentru evenimentele culturale se acorda in mai multe moduri(transee, avans si decont...) cert este ca oricum ultima parte de bani se accorda idupa terminarea evenimentului in maxim 15 zile(vorbesc de legislatia de pana in 2007 cand a avut loc speta)Noi am avut in 30 decembrie un eveniment cultural ...prin care artistul ne solicita si ultima parte de bani inainte de 20 decembrie...deci toti banii pana la eveniment. In conditiile in care se cunoaste ca Trezoreria lucreaza aproximativ pana prin 28 decembrie+ca banii pentru evenimentul cultural erau aprobati pentru anul respectiv...iar in cazul in care doream sa facem plata (dupa legislatie)in termen de 15 zile de la terminarea evenimentului treceam in anul urmator unde aparea un nou buget.....astfel incat noi am platit intreaga suma artistului pana la 30 decembrie. Credeti ca am procedat corect?legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2009
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 15:15, 3 Februarie 2009
Nici o parere...?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat... Ramona24 Ramona24 Salut.Am postat aceasta speta la sectiunea [i]contabilitate[/i] de vreo saptamana si nu am primit nicio parere, probabil ca l-am postat ... (vezi toată discuția)
Zile libere parinti si plata somaj tehnic adax adax Buna tuturor! Referitor la Legea nr. 59/2020 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea su completarea unor acte ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii dan_co dan_co Buna ziua tuturor. As dori o parere avizata intr-o speta legata de incheierea unui contract de prestari servicii. In cauza este vorba de o institutie publica ... (vezi toată discuția)