Va rog sa ma ajutati cu un sfat ; am un credit cu buletinul luat de la o banca in anul 2007 din anul 2011 nu am mai putut achita si dosarul mi a fost cesionat de o firma de recuperari ulterior am primit (acum 2 zile)hartie de la executor judecatoresc , care nici nu stia ca nu sunt din acelasi oras ca el, (acesta e din alt oras, eu locuiesc in altul), nu mai zic ca dupa atata timp am de ra,mbursat mult mai mult decat am luat de la banca ca si cum nu am achitat nimic, cand iam zis executorului ca vreau sa facem un angajament de plata el mi a zis sa astept sa vb cu cei de la firma de recuperare sa vedem daca sunt de acord. pai cine hotaraste asta executorul sau firma de recuperare. mai am un angajament de palta cu un executor , achit lunar, dar am stabilit direct cu el. E normal?? Va multumesc
Aveti mai mult de platit pt ca restanta e purtatoare de penalitati, la care se vor adauga si cheltuieli de executare.
Creditorul hotaraste, nu executorul, acesta reprezinta interesele unui creditor, nu va executa el in nume personal.
Credit restant
gascan
Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat ... (vezi toată discuția)