Am fost sunata de la societatea care furnizeaza energia termica in oras si mi s-a spus ca pe numele meu este facuta o cerere de subventie la caldura, la o adresa la care eu locuiam acum un an cu chirie.
Se poate ca fosta proprietara sa fi facut cererea in locul meu???
Ce e de facut??
Eu am depus o cerere pentru anul acesta pt subventie, dar e la o alta adresa decat cea la care am stat anul trecut.
- depuneţi o plângere Secţiei de Poliţiei de care aparţineţi împotriva falsului săvârşit pe numele dvs. de o persoană necunoscută cu menţiunea "probabil fosta mea gazdă, numita X" şi descrieţi scurt locul şi procedeul de aflare de către dvs. telefonic . . . .Cererea ar putea fi făcută de acea persoană sau de altcineva pus de acea persoană ori, de cineva neserios (ca să nu-l calific altfel).Poliţia va dezlega misterul.
Lasati politia sa mai respire si nu va duceti direct la ea fara sa lamuriti situatia.
Este posibil ca cererea formulata de dvs sa se fi inregistrat pe adresa veche dintr-o eroare, ori cineva sa fi facut o cerere pe numele dvs.
Duceti-va la furnizorul de energie si vedeti daca este cererea depusa de dvs. si s-a gresit adresa ori daca a depus altcineva o cerere. Daca e depusa de altcineva si nu o insusiti atunci retrageti-o.
Nu este cazul sa aglomerati orgenele de urmarire penala cu astfel de sesizari, mai ales inainte de a face chiar dvs. unele verificari.
Retragre plangere penala
A-M
Buna ziua,
daca cineva \"MIHAELA'' a facut o plangere penala (acum o luna si ceva) impotriva unei persoane ''IULIANA'' care o ameninta,o suna continuu,a facut ... (vezi toată discuția)
Ce articol?
ContSters126274
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema;
Doresc sa dau in judecata o persoana, pentru restituirea unei sume de bani.Problema este ca nu stiu in baza carui ... (vezi toată discuția)