avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002)

nu mam prezentat la tribunal ce se poate intimpla
o sa va citeze cu mandat de aducere, iar in cazul in care nu sunteti de gasit se va judeca in lipsa, ceea ce nu va fi in favoarea dv

daca nu va prezentati nu veti beneficia de reducerea cu 1/3 a limitelor de pedeapsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare : mandat de aducere emis sau nu ? ati24 ati24 Buna ziua in legatura cu un proces in derulare va deranjezz in care eu sunt cel acuzat asi dori sa va intreb : -Am inteles ca am avocat de serviciu dar ... (vezi toată discuția)
Furtul calificat oaches_mircea oaches_mircea am comis un furt acum 2 ani si doar acuma mi s-a trimis in instanta dosarul. tin sa mentionez ca furtul a fost facut de 4 persoane si prejudiciul era de 1000 ... (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare am fost citat a 3-a oară la tribunal ... ionutserban040@gmail.com ionutserban040@gmail.com Bună! Am o întrebare Am fost citat a 3-a oară la tribunal și nu m am prezentat, în calitate de inculpat ,ce se poate întâmpla? Nu m am prezentat deloc ... (vezi toată discuția)