avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENINTAREA PE NET
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENINTAREA PE NET

SORA mea a primit amenintari pe un sait de socializare de la fostul prieten si a scos pe imprimanta ce a scris cu poza cu tot la politie se ea in considerare aceste probe pe baza carui legi si articol ca aceasta persoana se lauda ca fostul cumnat are relatii peste tot.SE ia masuri pe baza acestor probe.
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 18:21, 22 Noiembrie 2012
Se cheama amenintare :)

Art. 193

Ameninţarea

Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.


Citiţi mai mult: [ link extern ]

O sa fiti dezamagiti de politie, dar acum ca v-am atras atentia, un pic mai putin. Faceti plangerea ca sa fiti cu sufletul impacat...

plangere penala

subsemnatul, adresa, cnp, serie buletin, telefon, in calitate de reclamant (da, a scos un netot o lege conform careia trebuie sa spuneti ca sunteti reclamant intr-o reclamatie, am intrebat mereu ce se scrie si nu stie nimeni)

in fapt. ce-ati patit

in drept. ce lege incalca ce-ati patit (in mod normal organele de cercetare penala investigheaza faptele, si clasifica infractiunile, dar nu va asteptati la asa ceva, v-am avertizat)

data si semnatura
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2012
justice123, utilizator
IN final pe baza probelor inscrisuri de pe net nu ii da amenda politia.
AMENINTARE pe net ca ai termen in 48 de ore daca nu o sa fi cu mine te urmaresc in oras etc si sunt inscrisuri de pe net aici politia trebuia sa ea masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac - hartuire telefonica nenemus nenemus De mai bine de 5 ani, exista cineva care ii tot trimite mesaje sau apeleaza cu nr privat pe nr de tel al sotiei, indiferent cat de repede sau cat de des si-a ... (vezi toată discuția)
Incalcare hotarire judecatoreasca prepelita mariana prepelita mariana fostul sot a dus copilul la mama lui la tara cu acordul meu si acum nu mai vrea sa mi-l aduca am hotarire definitiva si irev pt minor ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)