avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere penala

Va salut. Am intampinat o problema si as dori sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez.

Acum 2 saptamani le-am prezentat unor prieteni un baiat cu care au semnat un contract ( prietenii mei ) pentru realizarea unei machete. Baiatul a inceput sa nu mai raspunda la telefon si dupa 1 saptamana si ceva am inceput sa sun insistent. Am sunat fosti clienti de-al lui si i-am intrebat cum a decurs colaborarea cu el ( asa au patit si ei, nici lor nu le-a mai raspuns ) si le-am spus ca si noi am patit la fel. I-am mai sunat cumnata deoarece si un client mi-a spus ca el asa a facut. Clientii si cumnata i-am sunat o singura data si atat.

El a depus reclamatie la politie pentru hartuire si a precizat ca i-am "distrus" imaginea lui ( bineinteles, si-a distrus-o singur ). Ideea este ca eu nu eram inclus pe acel contract si "nu aveam motiv" sa-l sun pe el. Am mai aruncat cateva amenintati aiurea pe WhatsApp ca il sun de multe ori pe zi, si l-am frecat cateva zile la cap. El s-a dus cu conversatiile la politie si a spus ca l-am hartuit si ca i-am sunat familia si etc.

Eu am inregistratile telefonice cum ca am vorbit cu clientii lui, si ei au spus ca au patit la fel. Am inregistrati telefonice cand el ma amenininta / injura. Bineinteles el a spus la finalul declaratiei "Momentan nu doresc sa pun plangere penala etc" iar dupa ce m-am intalnit cu el a spus ca nu va depunde plangere daca mergem la notar si sa-i ofer servicii din domeniul meu in valoare de X RON pentru a acoperi pagba deoarece a spus ca "si-a pierdut clienti din cauza asta"

Stiu ca e o copilarie, dar el a spus ca v-a deschide proces penal pentru acest lucru. Cum ar trebui sa procedez? Ce se poate intampla la final?
Cel mai recent răspuns: ContSters424181 , utilizator 12:24, 10 Martie 2017
În baza contractului au fost plătiți bani?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da dar nu are legatura contractul. El pe acest motiv a depus reclamatie. Ca nu faceam parte din acel contract si ce motiv aveam eu sa-l sun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal furt? Andrei9208 Andrei9208 Buna seara, Acum cateva zile am luat parte cu inca doi prieteni la un eveniment neplacut care nu am realizat pe moment ce facem, un baiat se luase de noi pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare dezvaluire reclamant speedballz speedballz Buna ziua, Acum cateva zile am avut o interactiune cu o firma de curierat,curierul care trebuia sa imi aduca pachetul a intarziat iar cand l-am sunat a ... (vezi toată discuția)
Hartuire carbocry carbocry Buna seara, Sunt hartuita prin intermediul telefonului zilnic de zeci de ori cu mesaje si apeluri la ore diferite de un fost prieten care imi tot spune ca ma ... (vezi toată discuția)