avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal furt?

Buna seara,

Acum cateva zile am luat parte cu inca doi prieteni la un eveniment neplacut care nu am realizat pe moment ce facem, un baiat se luase de noi pe strada dupa care noi l-am urmarit i-am dat un picior in spate si atunci ii cazuse telefonul, dupa care noi l-am luat si am fugit.. dupa pers. respectiva face reclamatie la politie, politia da de noi.. noi recunoastem fapta si baiatul care i-am luat telefonul ne-a spus sa ii inapoiem telefonul ca isi retrage plangerea, am inapoiat telefonul pana la urma si pers. respectiva si-a retras plangerea.
Dupa toate intamplate, am dat niste declaratii cu ce s-a intamplat dupa care am fost lasati sa plecam acasa si ni s-a spus sa ne reintoarcem cand ne suna sa semnam nu stiu ce, dar in rest nu ne-a dat nimic la mana, cum ca ne-ar fi dat vreo amenda sau sa ne fi facut dosar penal sau ceva.. doar declaratii am dat si ne-a spus sa revenim cand ne suna sa semnam nu stiu ce.
Se poate sa ne fi facut chiar dosar penal si sa ne dea si amenda? Sau sa se intample si ceva mai grav?
Multumesc,
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 22:42, 24 Noiembrie 2013
în lipsa plângerii părții vătămate, probabil că nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima talharie mara2 mara2 Buna seara, Va scriu acum pentru prima data si sper ca ma puteti ajuta. In data de 25 februarie, am fost talharita astfel mergeam spre casa de la ... (vezi toată discuția)
Citatie recomandata de la politie popescu_87 popescu_87 Buna seara!Astazi am fost anuntata telefonic ca am primit o citatie de la politie pentru o plangere penala de la viitoarea soacra impotirva mea si a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie trimisa pe email la opc in care am scris o identitate falsa ptr a ma apara de parati Ionescu20 Ionescu20 Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati. Nu mai pot dormi noaptea, desi nu sunt vinovat de ceva anume ci am fost doar victima. Situatia este urmatoarea. Am ... (vezi toată discuția)