avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata Daune Morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata Daune Morale

Am fost implicat intr-un proces penal pentru lovire si alte violente, proces care s-a incheiat cu 2 ani cu suspendare. In urma careia trebuiau platite daune morale celui care ne-a acuzat. Termenul platii acestor daune a expirat, si am primit o scrisoare , in care suntem rechemati in instanta, banuiesc pentru ca nu am citit scrisoarea sau citatia. Eu fiind plecat din localitate. Ce se poate intampla ?
Cel mai recent răspuns: homonai , utilizator 18:48, 22 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire fara a necesita ingrijiri medicale qsef qsef As dori va rog frumos sami raspunda cineva daca am fost lovit fara a necesita ingrijiri medicale pot depune plingere penala sau sfatuitima ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale marian155 marian155 Buna, In 2015 am castigat un proces pentru \"lovirea sau alte violente\" fapt pt care faptuitorul a fost obligat la plata a 6000 de euro daune morale. In ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala luchirian luchirian Buna ziua. Au trecut aprox 8 luni de cand am fost implicat intr-un incident. Mai precis, in p-ta Romana, m-am luat la bataie cu o persoana cu care eram, la ... (vezi toată discuția)