Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar cere legea ....sotia nu ma lasa sa imi vad copii decit la ea acasa dar de la a doua infatisare unde a cerut amanarea termenului de judecata mia zis sa nu ma vin sa imi vad fetele ca ele nu mai vor sa vorbeasca cu mine si ca daca ma voi duce la ea va iesi doar ea la poarta si nu ma va lasa sa intru in casa sa vorbesc cu fetele.....ce pot sa fac sa le vad pentru ca sotia nu intelege ca ma despart de ea nu de copiii.
Conform art.581 alin.4 Cpp ordonanta este vremelnica si executorie. Asta inseamna ca veti putea apela inclusiv la concursul unui executor judecatoresc.
Si eu nu cred ca nu va da curs celor dispuse prin ordonanta, avand in vedere ca mai aveti inca pe rol dosarul de divort si de custodie, iar opunerea la o hot judec nu o sa ii foloseasca sotiei.
Unde sa ma adresez
gradu39
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)