avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinarea trebuie depusa perosnal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinarea trebuie depusa perosnal?

intampinarea trebuie depusa personal de persoana citata in proces sau poate si o alta peroana sa o depuna, cum ar fi sotia, fara sa aiba o imputernicire in scris?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 10:11, 23 Noiembrie 2012
O puteti trimite si prin posta. Sotia daca nu are mandat nu va poate reprezenta.
ar fi indicat sa o trimiteti prin posta in suficiente exemplare ca sa ajunga inainte cu 5 zile de termenul de judecata, insa eu apreciez ca si sotia dv o poate inregistra la registratura instantei, tot asa cel putin cu 5 zile inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)
Citatie negut negut Am primit o citatie pentru un recurs,ca intimat de la Curtea de Apel.Trebuie sa depun intimpinare cu 5 zile inainte de apel.O pot trimite prin posta la Curtea ... (vezi toată discuția)