avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INFIINTARE SRL: 1 SRL REZIDENT + 1 SRL persoana straina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INFIINTARE SRL: 1 SRL REZIDENT + 1 SRL persoana straina

Buna ziua,

As vrea sa infiintez un SRL cu 2 asociati peroane juridice, una rezidenta, alta rezidenta.
Care ar fi procedura si care ar fi documentele care se cer persoanei juridice din afara?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cazacu Andra , Consilier juridic 14:34, 19 Februarie 2013
Documentele le gasiti pe site-ul registrului comertului la onrc.ro
Stiu, le-am gasit, dar mi-e teama ca poate nu vor fi in regula actele.. Si cine stie ce mai cer ei pe langa cele expuse acolo
Nu mai cer nimic in plus. Urmati recomandarile siteului si e in regula.
Ma poate ajuta cineva cu un model de AGA prin care se hotaraste infiintarea unei societati in Romania (societatea care face AGA este din Italia si vrea sa fie asociat in Romania) si de asemenea numirea persoanei care sa reprezinte societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ?? luizacsinte luizacsinte Fiti amabili si explicati-mi cum sa fac: Se cere infiintarea unui SRL, in ROMANIA, cu doi asociati: unul persoana juridica, care este un alt SRL dar ... (vezi toată discuția)
Probleme orc asociat pj straina smeagull smeagull Salut, am intampinat urmatoarea problema la orc: sc-ul este un srl cu mai multi asociati, intre care o sc straina, asociat majoritar. doreste sa opereze ... (vezi toată discuția)