avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cum pot transmite in revisal daca nu sunt autorizat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cum pot transmite in revisal daca nu sunt autorizat

daca nu am contabil, nu sunt platitor de tva si am contabilitate in partida simpla, pot face inregistrari in revisal?

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar si d301 visinica visinica O Intreprindere individuala inscrisa in ROI, cu cod de TVA pentru achizitii intracomunitare primeste o factura de achizitie miceliu, fara TVA de la un partener ... (vezi toată discuția)
Inregistrare salarii IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA! Daca va rog i-mi spuneti si mie salariile se trec si in jurnalul pentru cumparari (aferent T.V.A.-ului)sau numai in registrul jurnal de incasari ... (vezi toată discuția)
Firma de insolventa declaratii adriana_ramona adriana_ramona As vrea sa stiu daca in cazul firmelor care se ocupa cu insolventa contabilitatea este aceiasi cu a celortalte SC? Adica se depune D300, D100, D101, bilant? (vezi toată discuția)