avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare bun primit in custodie
Discuție deschisă în Executare silită

executare bun primit in custodie

Un executor judecatoresc poate sa mi ia din magazin un bun al altei firme ce mi a fost luat in custodie ? Il pot da afara din magazin proprietate ,atunci cand vine cu toata trupa (politie,jandarm ,angajat etc.),sau ce as putea face sa evit asemenea situatii. Mentionez ca initial au venit pt suma datorata unei firme 489 lei ,am achitat o.mi au zis ca e mai bine asa,iar mai apoi m am trezit ca mai treb sa le dau si lor 400 lei ,suma ce nu mi au adus o la cunostinta in nici un fel .
Fratele meu are siel tot o intreprindere individuala .as putea sa I dau lui ii ul meu .sau sa I inchiriez lui sau orice altceva ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2012
borfica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:25, 23 Noiembrie 2012
pentru suma de 400 lei daca nu v-a fost adusa la cunstiinta in nici un fel puteti face contestatie... II-ul nu poate fi cesionat din cate stiu eu
!-Nu ati precizat justificarea pentru luiarea din magazin a unui bun
Executorul judecatoresc are compertenta sa desfasoare etapele si procedura de executare silita care nu implica si luarea de bunuri
2-In nici o situatie in care executorul judecatoresc desfasoara demersuri legale cu scopul executarii silite nu este recomandat a prezenta comportament/atitudine reticenta,mai ales cand este insotit de reprezentantii altor autoritati cu competenta in domeniu,nu aveti dreptul sa dati afara executorul judecatoresc
3-Suma de 400 lei reprezinta cheltuieli de executare
4-Clarificati interesul pentru varianta de cedare magazin in favoarea fiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

instiintare executare kido93 kido93 Salut. O sa va povestec pe scurt cam care este situatia. Fratele meu a luat prin 2007 (prin aprilie) de la magazin niste electrocasnice in valoare de 2 500-3 ... (vezi toată discuția)
firma recuperatoare În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. ... gabyela gabyela În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. Am rămas fără casă și cu un copil în școală și bolnav. Fostul soț și-a adus acasă ... (vezi toată discuția)
Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)