avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită FIRMA RECUPERATOARE În 2007 am scos din banca 15000 ...
Discuție deschisă în Executare silită

FIRMA RECUPERATOARE În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. ...

În 2007 am scos din banca 15000 lei. În 2010 am divorțat. Am rămas fără casă și cu un copil în școală și bolnav. Fostul soț și-a adus acasă peste mine și copil actuala soție. Am plătit banca pana în 2011 nu am mai avut cum sa o termin. Ma suna acum firma recuperatoare de creanțe ca le datorez 38000 lei. De ce nu m-au contactat pana acum, eu nu mi-am schimbat nr. de telefon. Ce se poate întâmpla, și ce pot sa fac. Contractul e în amiabila încă.
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 08:21, 23 Aprilie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa puteți scapa de datorie.
Mergeti cu toate actele la avocat, inclusiv cu ultimele plăti făcute, ca sa stiti cat se poate de exact ce se poate face.
Nu faceți nicio plata pana nu analizează un avocat actele.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Problema e ca toate actele mi-au rămas la fostul soț. El sigur a aruncat tot.

gi-jane2, moderator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce se poate întâmpla, și ce pot sa fac.

nu se poate intampla nimic, nu le mai raspundeti sau spuneti-le ca nu platiti nimic ca nu mai puteti fi obligata.
daca va treziti in executare silita, deci daca primiti ceva de la un executor judecatoresc sau va treziti cu conturile blocate, atunci mergeti la un avocat imediat si depuneti contesatie la executare in termen de 15 zile.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fără acte nu se pot trage concluzii de avocat.
Incercati sa aveți în casa bani pentru ca dacă veți avea conturile blocate nu veți avea bani de avocat.
Mulți asa pățesc și nu își pot găsi avocat fără bani și apoi rămân sa fie executați silit fără a mai putea fi ajutați de avocati.
Mai ia și executorul 1500 lei sau mai mult.

Scris din București 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Buna ziua am și eu o problema cu kruk. am un credit de 2500e ... Oana 1989 Oana 1989 Buna ziua am și eu o problema cu kruk. Am un credit de 2500e din 2008 iar acum cei de la kruk mă tot sunat sa facem înțelegere de plata. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa 6 ani intr-un credit cu fostul sot dinuadela dinuadela In anul 2006 am divortat. Nu am facut partaj in tribunal, nici pentru bunuri, nici pentru datorii. Lucrurile si banii din vanzarea locuintei le-am impartit ... (vezi toată discuția)
Fosti asociati... NicoBC NicoBC Am nevoie de un sfat ... Am avut o firma cu inca un asociat ( eu aveam 60%, iar el 30%). Am luat un imprumut pe firma de la banca, nu a fost achitat, asa ca ... (vezi toată discuția)