In anul 2006 am divortat. Nu am facut partaj in tribunal, nici pentru bunuri, nici pentru datorii. Lucrurile si banii din vanzarea locuintei le-am impartit 50/50 apoi am facut o intelegere verbala pentru credite, eu urmand sa achit un credit pe care il aveam la Banca 1 (eu titular, el co-imprumutat), iar el Banca2 (el titular eu co-imprumutat). La 2 luni dupa divort eu mi-am respectat intelegerea si am achitat la Banca2 suna de 250 milioane lei vechi. Luna aceasta, dupa 7 ani, am avut un soc, toate conturile blocate!!! Porpire de la un Birou executor Judecatoresc. Nici banca Banca1, nici firma de recuperatori care a cumparat creditul, nici B.E.J nu m-au informat pe nicio cale ca fostul sot nu isi achita creditul. M-am trezit direct in executare dupa 7 ani! Suma a ajuns la 400 mil vechi (desi tot 250 mil avea atunci de plata) Mentionez ca acum am alta familie, am probleme mari pe plan moral si emotional dupa tot acest rau care mi-i s-a intamplat. Nu stiu cum sa procedez. Care sunt modalittatile in care sa fiu scoasa din tot acest vis urat! Va multumesc din suflet pentru ajutor!
Ambele credite erau garantate in solidar de dvs si fostulsot. Orice banca va poate urmari pentru intreaga suma. Asadar, daca nu e prescrisa creanta, banca va urmareste legal.
Pentru tot ce platiti in plus aveti un drept de regres impotriva fostului sot.