avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli stomatologice-deducere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli stomatologice-deducere

Buna ziua!

La o intreprindere individuala, cu titular detinator de contract cu Casa de Pensii si cea de Sanatate , activitatea derulata pe intreprindere fiind singura sursa de venit ,pot deduce lucrari dentare ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Tania2009 , utilizator 16:05, 24 Noiembrie 2012
Nu
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - trebuie sa angajez sofer? melinda_orosz melinda_orosz Buna ziua! Am si eu o intrebare legat de I.I.-uri. Dupa cunostintele mele, titularul intreprinderii individuale nu poate sa se angajeze pe intreprinderea lui ... (vezi toată discuția)