avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire

pentru o familie care a cerut ajutor de incalzire, insa nu are nici centrala, nici soba, ci se incalzesc cu o butelie cu gaz intr-un convector. are dreptul la ajutor?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:19, 23 Noiembrie 2012
Nu se incadreaza in categoria: "ajutoare de incalzire pentru familiile care se incalzesc cu butelii GPL pentru sobe sau centrale cu functionare GPL"?
convectorul cu pricina poate fi considerat soba? :hm:
am intrebat si la AJPIS, si ei considera ca nu se incadreaza nicaieri. nu stiu cum e corect
ce reprezinta, de fapt, convectorul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de energie ferid ziadin ferid ziadin d-nul ministru a precizat ca se deconteaza doar buteliile cu gpl folosite la incalzirea locuintei nu si cele pentru preparare hrana.ok! 1.dumnealor nu au luat ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Subventie la incalzire 2011-2012 ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , Am sunat la primarie sa intreb pt subventia la incalzire si mi-a spus o doamna ca daca mama mea are un venit de 990 RON pensie (de varsta) nu ... (vezi toată discuția)