avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale VANZARE MIJLOC FIX CATRE O PERSOANA AFILIATA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

VANZARE MIJLOC FIX CATRE O PERSOANA AFILIATA

Buna ziua
Am si eu o intrebare .Un adm la o soc vrea sa-si vanda lui un spatiu comercial dara care nu e amortizat in intregime,el vrea sa vanda insa sub valoarea ramasa neamortizata.Avand in vedere ca el este considerat pers afiliata poate face acest lucru?va rog daca puteti sa-mi spuneti si sa ma indrumati si catre un articol din codul fiscal unde pot citi asta .
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 12:56, 23 Noiembrie 2012
Vinzarea se poate face catre oricine (nu are nici o legatura cu afilierea). Niciodata pretul de vinzare nu are legatura cu valoarea ramasa neamortizata, pretul de vinzare trebuie sa fie pretul pietei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloc fix Roblex Roblex Buna ziua. Va rog o parere. Sunt asociat unic si adm intr-un srl ce urmeaza sa l inchid. Am un mijloc fix fiind vb de un telefon iphone achizitionat anul ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie auto caradis caradis Buna ziua. Doresc sa imi cumpar din Germania o masina second hand pe firma. Propietarul imi factureaza fara tva. Ce se intampla cand ajung cu ea in tara ? ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloc fix sub valoarea contabila ioanaep ioanaep buna ziua. administratorul doreste vanzarea unui mijloc fix aflat in amortizare la valoarea de 65.000 net, iar ramas de amortizat avem valoarea de 159.000 ... (vezi toată discuția)