avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal

Se poate sa mearga altcineva in locul meu pt a depune actele de scoatere a cazierului fiscal pt infiintare firma iar la ridicare sa merg eu personal a-l ridica? Dar cel juridic? Imi este de mare folos asa deoarece eu nu sunt in tara iar cand vin doresc sa fie gata doar sa le ridic? Va rog un raspuns cat mai repede posibil. Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: manowar , utilizator 15:06, 11 Februarie 2005
poate numai cu procura speciala, autentificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma bvr bvr Buna seara! Am mare rugaminte sa ma ajutati cu doua informatii: 1. Imi puteti spune va rog cam cat mai costa azi o infiinare firma. Acum vreo doi ani, cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui Marcelus1986 Marcelus1986 Ma numesc Marcellus Stefanescu, doresc sa imi schimb prenumele in Marcelus cu un singur \\"l\\" deoarece toate hartiile de la scoala de la banca de la lucru, ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)