avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model de cerere cand sant chemat in garantie si nu ma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model de cerere cand sant chemat in garantie si nu ma pot prezenta

As vrea un model de cerere prin care sa ma apar intr-un proces civil in care sant chemat in garantie . Este cumva cerea de intampinare sau este altceva? va multumesc anticipat Cris
Cel mai recent răspuns: crispetra07 , utilizator 14:03, 23 Noiembrie 2012
Concret care este interesul dvs,cerere pentru amanare judecata si acordare termen sau intampinare la actiune?
sa-mi expun apararea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererede intampinare crispetra07 crispetra07 Cand se face cerere de intampi nare intr-un proces civil? multumesc anticipat,Cris ... (vezi toată discuția)
Proces nou Martonze Martonze Buna ziua, Exista o autoritate parinteasca unica cf. art. 507 Cod Civil, din decembrie 2011, pensie alimentara stabilita prin aceeasi sentinta si un dosar ... (vezi toată discuția)
Divort radu 72 radu 72 Buna ziua,sotia mea a introdus la Judecatorie cererea de divort dupa 20 de ani de la cununia civila.Mentionez ca eu nu sant de acord cu divortul.De la ... (vezi toată discuția)