avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererede intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cererede intampinare

Cand se face cerere de intampi nare intr-un proces civil?
multumesc anticipat,Cris
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:56, 27 Noiembrie 2012
Cererea de intampinare se depune cu 5 zile inainte de termenul de infatisare sau chiar la data termenului ,pana la citirea actului de sesizare.Intampinarea o poti face la orice cerere de chemare in jud.,in unele cazuri intampinarea ete obligatorie.
Speta este:persoana fizica:reclamant,cheama ca parat o societate de asig.X care a avut un contract de colaborare pe timpul campaniei cu o alta soc. de asig.Y care acum este in insolventa. Eu sant chemat in garantie de ambele soc.pentru ca am avut contract de mandat cu soc.Y.Prejudicii materiale nu sant.Reclamanta cere depagubiri morale societatii X pentru ca ea nu ar fi aderat la aceasta soc. dar s-a trezit inscrisa acolo.(pensii private).Eu nu am posibilitati financiare sa ajung la proces ,acesta fiind in alta loc.Toate acestea s-au intamplat datorita sistemului defectuos MLMcare ne-a fost impus atunci.M-a speriat cineva ca pot fi adusa cu mandat si pot primi amenda.Va rog din suflet invatati-ma ce pot sa fac? va multumesc anticipat,Cris
trimiteti prin posta intampinare unde aratati apararile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt de acord cu divortul stanciucbn stanciucbn In primul rand doresc sa multumesc celor care mi-au raspuns la prima mea intrebare.Acuma as dori sa stiu cum sa fac deoarece sotul meu a intentat divort din ... (vezi toată discuția)
Intampinare andreea_ion andreea_ion firma la care lucrez a primit o citatie din partea unei societati careia nu ia platit o taxa de instalare,pt ca nu au fost incasari si nu au avut bani.Termenul ... (vezi toată discuția)
Dosar in instanta nitmar nitmar Am dat in judecata o societate pt restante salariale; initial am introdus eronat dosarul la judecatorie; la prima infatisare asociatul si administratorul unic ... (vezi toată discuția)