avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA

Buna ziua !
As avea marea rugaminte daca ma puteti lamuri in legatura cu o societate care s-a declarat platitoare de tva la infiintare ,infiintat fiind in 1996.De la infiintare nu a avut activitate deloc si afost scoasa din oficiu ca platitor de tva .Din oct 2012 incepe o activitate de consultanta cu un client extern dar nu din comunitatea europeana.Are obligatia sa se declare platitor de tva , activitarea de acum fiind de consultanta iar codul caen initial la infiintare a fost de comert.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: grnicol , utilizator 16:25, 24 Noiembrie 2012
grnicol a scris:

[...] Are obligatia sa se declare platitor de tva , activitarea de acum fiind de consultanta iar codul caen initial la infiintare a fost de comert. [...]

Aici ati vrut sa puneti semnul intrebarii?

Da, trebuia semnul intrebarii. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Declaratii de raportat pentru pfa la inceput de drum ... mihairemus mihairemus Am infiintat un PFA in luna august 2012, m-am inregistrat ca platitor de TVA si ca operator intracomunitar, la infiintare am optat pentru raportate ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc cod caen 7022 dissy dissy Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum este mai bine sa infiintez o societate comerciala cod caen 7022 ? Platitoare tva sau nu? impozit profit? (vezi toată discuția)