avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot dovedi o actiune in simulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot dovedi o actiune in simulatie

De fapt e vorba ca eu am luat in doua randuri un imprumut dela un camatar, i achitam o dobanda vreme de cateva luni.Imprumutul era cu ipoteca imobiliara. Dupa o perioada a venit si mi-a zis sai fac act de vanzare cumparare pentru apartament, deoarece i-mi va scadea dobanda care io plateam in momentul acela si imi facea si act de comodat sa fiu eu sigur ca nu ma va evacua.In actul de vanzare cumparare e stipulata suma exacta a celor doua imprumuturi.
Daca ma poate ajuta cineva cu vreo solutie sau doriti si alte informati puteti si pe mesenger id meu e ,,adifilip30 #-o
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:33, 23 Noiembrie 2012
Fiind parte a actului, puteţi proba doar cu contraînscrisul sau, invocînd imposibilitatea preconstituirii acestuia, cu un început de dovadă scrisă.

Adresaţi-vă unui avocat. Noţiunile sunt prea complexe, iar ceea ce puteţi pierde are o valoare prea mare, pentru a vă hazarda într-un proces fără un sprijin juridic competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta pe numele altei persoane fccv fccv Dispun de o suma de bani si doresc sa achizitionez o locuinta fara credit bancar, dar din anumitemotive am interes sa nu figurez ca si proprietar. Ce ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banii moldoveanuna moldoveanuna un bun prieten are un credit la banca destul de mare si se afla in imposibilitatea de a plati ratele. daca noi cumparam casa lui (doar in acte, ca sa nu i-o ... (vezi toată discuția)
Imprumut -cum sa am siguranta ca il recuperez ? marysimo marysimo Doresc sa imprumut o suma de bani mai maricica unei rude apropiate, dar nu doresc sa raman descoperita. Cum pot sa-l imprumut iar in acelasi timp sa fiu ... (vezi toată discuția)