vineri
lorisand a scris:
e inmatriculata din 1993 e amea din 1998 numarul de inmatriculare nu afost schimbat niciodata avea talon avea tot inafara de rca si itp inclusiv impozitul la primarie la zi si totusi dosarul e ptr circulatie cu auto neinmatriculat si cu numere false auto radiat conform legii 432/2007 care nu exista
sambata
lorisand a scris:
probabil ca au trimis instiintare adresei proprietarului dar proprietarului in nici un caz deoarece de multi ani s a mutat in italia Cum putea sa ia numarul daca moto era la 27 de km distanta la mine acasa si nu la sediul politiei locale deva unde am fost citat la 5 zile dupa comiterea faptei nici macar nu mi a cerut sa l predau si acuma tot pe motocicleta e E suspendata din martie 2007 si nu stiam nimic(...)
acum cred ca este clar.
moto nu este inmatriculata pe numele dvs. din moment ce faceti referire la alt proprietar.
impozitul se plateste de catre proprietar iar proprietarul s-a mutat in italia.
prin faptul ca nu ati inmatriculat moto dupa cumparare conform legislatiei in vigoare ati devenit posesorul unui dosar penal si nu al unei motociclete.
cel mai probabil proprietarul nu a radiat moto dupa vanzarea din 1998 iar prin aparitia legii 432 in 2006 s-a ajuns ca certificatul de inmatriculare sa fie suspendat.