Am avut un credit la o institutie financiara nebancara.Am fost nevoit sa plec din tara , automat nu mi-am mai putut plati ratele.Contul meu a fost dat la colectare , spre un birou de executie judecatoreasca.S-a dispus executarea silita a sumei respective , in jur de 3000 de lei , in anul 2009 .S-a achitat suma catre biroul de executie judecatoreasca. Acum , in anul 2012 surpriza:sunt asaltat de telefoane de la o noua firma de recuperari creante despre creditul respectiv.Contactez biroul executorilor judecatoresti si ii informez despre acest lucru.Primesc urmatorul raspuns:"Noi i-am anuntat despre achitarea creantelor dar telefonic"In sfarsit , biroul de executare silita trimite catre firma de recuperare creante o adresa prin care ii instiinteaza ca s-a achitat datoria , insa acum in 2012 nu in anul 2009 cand s-a facut de fapt.Asadar stupoare:figurez in centrala de riscuri bancare ca am achitat creditul de abia anul acesta. Va rog sa ma ajutati , ce este de facut in continuare pentru a indica data achitarii reala catre centrala de riscuri bancare?Exista vreo posibilitate de a modifica data acolo?