avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Situatia inscrierii la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Situatia inscrierii la biroul de credit

Am avut un credit la o institutie financiara nebancara.Am fost nevoit sa plec din tara , automat nu mi-am mai putut plati ratele.Contul meu a fost dat la colectare , spre un birou de executie judecatoreasca.S-a dispus executarea silita a sumei respective , in jur de 3000 de lei , in anul 2009 .S-a achitat suma catre biroul de executie judecatoreasca. Acum , in anul 2012 surpriza:sunt asaltat de telefoane de la o noua firma de recuperari creante despre creditul respectiv.Contactez biroul executorilor judecatoresti si ii informez despre acest lucru.Primesc urmatorul raspuns:"Noi i-am anuntat despre achitarea creantelor dar telefonic"In sfarsit , biroul de executare silita trimite catre firma de recuperare creante o adresa prin care ii instiinteaza ca s-a achitat datoria , insa acum in 2012 nu in anul 2009 cand s-a facut de fapt.Asadar stupoare:figurez in centrala de riscuri bancare ca am achitat creditul de abia anul acesta. Va rog sa ma ajutati , ce este de facut in continuare pentru a indica data achitarii reala catre centrala de riscuri bancare?Exista vreo posibilitate de a modifica data acolo?

Alte discuții în legătură

Credit bancar dat la firma de recuperare nairpic23 nairpic23 Am luat un credit in anul 2009 si am platit cateva rate. datorita unor probleme financiare din decembrie 2009 nu am putut sa mai achit nici o rata. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante girant shadow_2 shadow_2 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspusuri/sfaturi intr-o chestiune de recuperare creante de la un girant Am mai scris despre acest subiect aici ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)