avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb de apartament-acte necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb de apartament-acte necesare

Buna seara! As dori sa va intreb ce acte sunt necesare pentru un schimb de apartament de 3 camere cu unul cu 2. Doresc sa mentionez ca apartamentul este al tatalui vitreg, iar acest apartament a fost achizitionat inainte de a divorta de fosta sotie. Spuneti-mi va rog, de asemenea si in cazul vanzarii ce acte ar fi necesare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 23:30, 25 Noiembrie 2012
Daca a fost cumparat in timpul casatoriei, este bunul lor comun, nu se poate vinde fara acordul (si semnatura, personala sau prin procura) a fostei sotii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare imobil neagu georgiana neagu georgiana impreuna cu sora mea suntem mostenitoarele unui imobil,pe care am dori sa il vindem.care sunt actele necesare vinzarii? (vezi toată discuția)
Coproprierar, doresc să renunț Claudia1993 Claudia1993 Ce trebuie făcut pentru a renunța la dreptul de copropritar in favoarea altuia? Trebuir cadastru? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Acte notariale - vanzare apartament mihaela_2 mihaela_2 Buna ziua Intentionez sa cumpar un apartament si am nevoie de cateva sfaturi notariale. Va rog sa ma corectati/adaugati daca actele solicitate ... (vezi toată discuția)