avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea contestatiei de concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea contestatiei de concediere disciplinara

1. am un dosar in care contest doua sanctiuni disciplinare ilegale
2. am alt dosar in care contest a treia sanctiune disciplinara prin concediere, deasemenea ilegala
3. pot sa suspend dosarul din 2., pana la rezolvarea dosarului din 1., chiar pe motiv ca dosarul din 2., depinde de rezolvarea dosarului din 1.?

Cred ca dosarul din 2. va incepe inainte sa se termine chiar fondul dosarului din 1., fiindca instanta pare-se ca-mi si da motive sa o recuz la fiecare termen, si, am observat ca se incearca scurtarea termenului dosarului din 2., pe cand s-a disjuns o contestatie din dosarul din 1. cu doua luni inaintea inregistrarii dosarului din 2., dar al carui prim termen este la luni dupa primul termen al dosarului din 2.

Alte discuții în legătură

Cai de atac extraordinare ANDREI2002 ANDREI2002 In cazul in care nu am contestat decizia de sanctionare disciplinara in cele 30 zile, mai exista vreo cale de atac extraordinar? eventual curtea de apel, CEDO. ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de concediere justice123 justice123 1. Daca firma are sediul social in sectorul 2 Bucuresti, si eu am domiciliul in sectorul 3 Bucuresti, si in decizia de concediere scrie ca o pot contesta in 30 ... (vezi toată discuția)
Cum aplic o sanctiune disciplinara? smeagull smeagull Buna ziua, Situatia: S-a decis sanctionarea disciplinara a unui angajat cu reducere salariu cu 10% pentr o luna - inca nu s-a hotarat care luna. Problema ... (vezi toată discuția)