avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa 30 de zile intarziere
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa 30 de zile intarziere

am un credit pe srl cu ipoteca de la IFN si de vreo 12 luni merg restanta cu o rata ma poate executa silit pentru 30 zile intarziere precizez ca mai este si sotul girant va rog mult spuneti-mi ce pot face Ma suna zilnic si ma ameninta ca vor incepe executarea silita Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 24 Noiembrie 2012
De regula,creditorii incep demersurile pentru recuperare credit dupa neplata a 3 rate,respectiv dupa 90 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale fara ipoteca kikison kikison Buna, Acum 3 ani, am beneficiat de un credit de nevoi personale ( 10.000E in lei) fara ipoteca pe o perioada de 10 ani. Creditul este luat pe persoana ... (vezi toată discuția)
Hartuire recuperare restanta banca alexandruestecristian alexandruestecristian Am un credit de nevoi personale la care am inregistrat restante, ajungand la 3 rate restante (nu am omis plata 3 luni consecutive, ci am platit o luna da, o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca functionar public functionar public Am un credit din 2008 la [editat]. Am trimis o adresa la sediul lor central prin care solicitam recalcularea ratelor pe motiv ca mi s-a diminuat salariul, dar ... (vezi toată discuția)