avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in specialitatea studiilor

Am urmatoarea problema
Lucrez ca referent superior la serviciul public comunitar local de evidenta persoanelor din cadrul unei primarii din anul 2006,in luna iulie am obtinut diploma de licenta in stiinte juridice si administrative, iar din luna iulie 2011 am devenit inspector asistent in cadrul aceluiasi serviciu.
doresc sa stiu daca indeplinesc conditia de 2ani vechime in specialitatea studiilor,necesara participarii la concursul pentru ocuparea ocuparea functiei de secretar comuna?

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:44, 25 Noiembrie 2012
Veti avea 2 ani vechime in specialitatea studiilor superioare in luna iulie 2013 (in conditiile in care ati fost promovat in clasa in iulie 2011).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor Olaru  Marcel Olaru Marcel Am urmatoarea problema Lucrez ca referent superior la serviciul public comunitar local de evidenta persoanelor din cadrul unei primarii din anul 2006,in luna ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor marcelolaru marcelolaru sant angajat la o primarie in functia de referent superior,din iunie 2010 am absolvit cu diploma de licenta o facultate de administratie publica,in iulie2011am ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)