avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Buna seara,am si eu o problema.De curand bunicu meu a incheiat cu mine un contract de intretinere.Acesta locuieste la Deva si eu stau la Ramnicu-Valcea cu parintii mei(mama mea si tatal vitreg).Bunicul este din partea tatalui meu adevarat.Notara care a incheiat contractul mi-a zis sa trec toate utilitatile si sa imi fac mutatie acolo ca sa nu am probleme si sa dovedesc pe viitor la un eventual proces cu unchii mei ca am avut grija de el .Vreau sa stiu daca sa fac asa sau sa imi trec doar uitilitatile de la apartamentul la care sunt acuma propietar sau sa imi schimb si eu buletinul care acuma este pe judetul Valcea.Vreau si eu un sfat si o indrumare.Multumesc.
Are dreptate notara!

Asa trebuie sa faceti!

:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare sau contract de intretinere d3moskino d3moskino buna ziua ...as dori daca se poate sa aflu ce contract este mai bine sa fac:vanzare-cumparare sau de intretinere. stau cu bunicul de mic..si acuma el vrea ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu taiere de utilitati monamur monamur Bunicul meu impreuna cu tata au facut o casa acum 30 de ani.In acest moment amindoi sint decedati. Casa este un duplex cu 2 intrari separate iar utilitatile ... (vezi toată discuția)
Mutatie (viza de resedinta) in alt oras verban verban Buna seara, am si eu o intrebare. Momentan domiciliul meu din buletin este in Tulcea, acolo m-am nascut si am copilarit, dar de ceva timp locuiesc in ... (vezi toată discuția)