avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua.eu si sotul am luat o decizie,sa divortam.problema este urmatoarea:in timp(decursul unui an)eu am cheltuit din bugetul familiei vreo 25000lei.am facut si credite,toate pe numele meu,cu sau fara stirea sotului.acum ,deoarece vrem sa divortam,vreau sa stiu ce se poate face.sotul are un cont in banca pe numele lui,(vreo 35000lei)si o masina .ne putem despartii fara sa facem partaj,sau exista vreo solutie ,o declaratie la notar prin care eu renunt la tot ,nu am nevoie de nimic ,vreau doar sa se termine totul.ramin cu ratele care le am si atit.va rog un sfat
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 12:26, 2 Februarie 2009
Nu este obligatoriu sa faceti partajul odata cu divortul. Daca va intelegeti cu privire la bunurile ce urmeaza a le imparti, puteti face o tranzactie ce poate fi inclusa in sentinta de divort.

Av. Gheorghe Alexandru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de repede se poate divorta ? IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez pt. un divort rapid in conditiile in care am doi copii minori, o casa si vreo doua rate comune la ... (vezi toată discuția)
Partaj pilgrim pilgrim Va rog sa ma ajutati intr-o problema de partaj (daca se poate numi asa). Am stat cu cineva 7,5 ani in concubinaj. Locuiam in apartamentul meu, achizitionat ... (vezi toată discuția)
Plata datorii comune? ei ei Sunt despartit de doi ani, dar nu divortat inca si am o fata de 17ani, in grija mamei, careia ii platesc pensie alimentara. Despartirea a fost la cererea ... (vezi toată discuția)