avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA persoana fizica operata in Turcia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA persoana fizica operata in Turcia

Fiica mea a fost operata si
tratata in Turcia .Am auzit ca exista posibilitatea sa ne recuperam tva-ul pentru servicii si produse pentru noi care facem parte dintr-o tara UE.Asi dori sa stiu cum se procedeaza daca se poate asa ceva avand in vedere ca am cheltuit peste 60.000 euro
Cel mai recent răspuns: rody54 , utilizator 15:39, 29 Noiembrie 2012
Pe societate? Sau ca persoana fizica ati suportat cheltuielile?
Pe persoana fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Cum facturez? iridothea iridothea Buna ziua, va solicitam parerea in urmatoarea situatie cu care se confrunta societatea noastra: - societatea este persoana impozabila, din punct de ... (vezi toată discuția)
Compania de telefonie mobila-euro vs lei doar_el doar_el Buna ziua, As vrea daca se poate sa imi dati o lamurire ca sa inteleg fenomenul. Luam exemplu o companie de telefonie mobila (Subiectul e vechi probabil) ... (vezi toată discuția)