avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele?

Buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu,certuri zilnice,nu contribuie la cresterea copilului in varsta de 5 ani,orice gest al copilului il irita,banii ii pierde la jocurile de noroc si alcool,agresiune verbala,intr-o seara ne-a dat afara din casa,a doua zi dupa amiaza sunt chemata la politie pe motiv ca am parasit domiciliul,el a mers si a facut plangere,desi am scris in declaratie cum a decurs totul imi este frica sa nu fiu in dezavantaj la proces,nu doresc nimic din bunuri ce ma intereseaza este sa obtin custodia fetitei mele
din punctul meu de vedere aveti sanse sa obtineti exercitarea autoritatii parintesti doar de catre dumneavoastra, important este sa dovediti comportamentul defectuos al tatalui fata de copil. Va asteapta un dosar greu dar cu un avocat bun veti reusi.
Incercati sa adunati probe care sa va ajute in demonstrarea in instanta a comportamentului sotului.

Asta deoarece regula in prezent este aceea a custodiei comune, iar dvs veti fi obligata sa convingeti instanta sa dispuna invers, adica in sensul unei custodii exclusive.
Nu consider ca sunt sanse pentru custodie exclusiva dar se pot rezolva problemele.
Programul de vizita trebuie bine analizat.
inregistrarile se pot folosi ca probe?copilul o sa fie interogat?va multumesc pentru raspunsuri,
raspunsul este nu la ambele intrebari.
Inregistrarile sunt obtinute ilegal, fara acordul persoanei inregistrate, instanta nu va admite inregistrarea ca proba.
Copilul e prea mic pt a fi ascultat de instanta in camera de consiliu, va exista raportul autoritatii tutelare la dosar, puteti sa le spuneti cu ce probleme va confruntati si asistentelor sociale care vin de la autoritatea tutelara, dansele ar putea sa intrebe cumva copilul in ce priveste comportamentul tatalui fata de copil.

Alte discuții în legătură

Se mai poate obtine custodie unica? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)