avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs urgent!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs urgent!!!!!!!!!

buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata dar in hotararea care mia venit zilele trecute nu sa specificat daca mi se acorda sau nu cheltuielile,asta ar insemna sa se faca iar infatisari si iar termene de judecata?
Cel mai recent răspuns: you , utilizator 14:12, 3 Februarie 2009
recursul intemeiat doar pe neacordarea cheltuielilor de judecata nu reprezinta motiv de modificare in parte a sentintei recurate, avind in vedere dispozitiile si ale art. 274 alin.3 si ale art 304.
practica insa nu e unitara. sint instante care acorda cheltuieli altele nu. Puteti declara recurs fara citarea partilor.
Credem ca cel mai intelept ar fi sa declarati recurs si sa motivati foarte exact motivele acestuia.Se poate cere fara citarea partilor si chiar judecarea in lipsa.
dar teoretic nu ar fi trebui sa se specifica daca se acorda in contum de .... sau daca nu se se specifica fara cheluieli de judecata ,ma gandesc poate sa uitat sa se specifice ca doar suntem in Romania pt ca am cerut in timpul procesului asta nu la inceput.
Trebuia sa specificati in cerea depusa. Acuma nu aveti altceva de facut decat sa declarati recurs. Fara citarea partilor.
multumesc frumos dar asi vrea sa va mai intreb daca tatal la recunoscut la cea dea 2 infatisare fara a cere alte probe poate acum sa se razgandeasca si sa faca recurs?ar putea avea motive care sa se si aprobe de judecator?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata mahu mahu Cum se recupereaza cheltuielile de judecata neacordate in recurs de catre Instanta de Judecata?Va rog mult, un raspuns. (vezi toată discuția)
Eroare materiala? atlantiana atlantiana Am fost parte intr-un proces - parat. La ultimul termen am cerut cheltuieli de judecata si am depus chitanta in original. Actiunea a fost respinsa, deci am ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)