avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte auto

Buna dimineata,avem un autoturism si este trecut pe numele sotiei si am vrea sa-l trecem pe numele meu eu fiindu-i sot de 30 de ani .Dumneaei neavind permis vrem sa devin eu posesorul autoturismului ,ce demersuri avem de facut?.Va multumim.O zi buna.
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 09:57, 25 Noiembrie 2012
Aceeasi procedura ca la vanzarea cumpararea unui auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto gandac gandac Salutare tuturor. Cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism. Am luat actele de la vechiul posesor al masinii si am mers la primarie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)