avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept concesionare teren din proprietatea primariilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept concesionare teren din proprietatea primariilor pentru constructii locuinte

In contextul oferit de legea 114/1996 a locuintei si de legea 448/2006 ( fiind beneficiar de legislatie de protectie si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap pentru adulti ), primariile din Romania au obligatia sa-mi propuna teren pentru constructia de locuinte in situatia cand nu am avut niciodata credit pentru locuinta , nu am detinut si nu detin imobil proprietate personala ?
In cat timp de la solicitarea de concesionare de teren , primarille au obligatia sa-mi propuna teren cu destinatia de mai sus ?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 09:36, 25 Noiembrie 2012
Primăriile nu au o asemenea obligație.
Pe ce text de lege vă întemeiați când vă referiți la această obligație a primăriilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap s65siemens s65siemens privind accesul la o locuinta sociala din patrimoniul primariei ;context : sant considerat persoana cu handicap permanent( nerevizuibil de comisie ) , in acest ... (vezi toată discuția)
Casa pentru persoana cu handicap irinas75 irinas75 Buna ziua, Sunt o persoana care detin certificat de handicap Accentuat,gr 2 permanent. Nu am casa ,nu am terenuri etc.Sunt casatorita dar nici sotul meu ... (vezi toată discuția)
Plata chirie dritaS dritaS buna seara, as dori un raspuns daca se poate privitor la urmatoarea situatie: sunt persoana adulta cu handicap grav,de curand am primit o locuinta ANL si ... (vezi toată discuția)