avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata chirie

buna seara,
as dori un raspuns daca se poate privitor la urmatoarea situatie:
sunt persoana adulta cu handicap grav,de curand am primit o locuinta ANL si conform art.20 din legea 448/2006 lit b sunt scutit de plata chiriei.
Actualmente am si un loc de munca ,asadar realzez un venit ;in situatia de fata mai sunt beneficiarul acestui articol din lege ,respectiv scutire de plata a chiriei? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 9 Decembrie 2017
Locuinta ati primit-o in baza certificatului de handicap,pe cale de consecinta nu va revine obligatia sa achitati chirie
Persoanele cu handicap grav beneficiază de scutirea de la plata chiriei pentru suprafețele locative cu destinație de locuințe deținute de stat sau de unitățile administrativ-teritoriale ale acestuia și care sunt în folosința acestor persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 448/2006 vasiluc vasiluc Sunt asistent personal la mama mea care este persoana cu handicap grav de gr.1.Locuiesc cu chirie intr-un bloc ANL,impreuna cu mama mea.Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata chirie mirela 20 mirela 20 Am o intrebare in contractul de inchiriere ar fi trebuit sa apara si cuvantul \\"locative\\" sa pot beneficia de scutirea chiriei? Pt ca am vb cu doamna ce ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)