Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari, dar in primul rand sa va explic situatia.
Am achizitionat o masina de la o persoana din Bucuresti, am facut toate actele urmand ca el sa imi trimita fiscalul ulterior. Acest lucru nu s-a mai intamplat, l-am dat in judecata, am primit sentinta dar cand am mers la primarie in Bucuresti acestia mi-au eliberat fiscalul cu datorie, in momentul in care am fost la primaria din orasul meu, acestia nu au acceptat fiscalul cu datorie deci eu nu am putut sa inscriu masina pe numele meu,
Intrebari:
1.Ce as mai putea sa fac sa rezolv aceasta situatie? Sa inscriu masina ca sa pot sa o vand fara ca urmatoarea persoana sa aiba aceleasi probleme.
2.Asigurarea RCA se poate face pe numele meu? Pentru ca persoana respectiva a avut ceva accidente si asigurarea ma costa destul de mult daca o fac pe numele lui.
Va multumesc anticipat!!
1-Ca dvs sa puteti vinde autoturismul,initial trebuie sa figurati drept proprietarul acestuia
2-Daca nu detineti document de vanzare cumparare nu puteti finaliza formalitatile de inmatriculre,respectiv nu puteti incheia asigurare pe numele dvs
3-Pentru solutionare problema certificat fiscal staruiti la vanzator sau promovati actiune in instanta
Ca sa scutiti alte demersuri,exista varianta sa achitati dvs debitele precizate in certificatul fiscal si ulterior daca nu solutionati amiabil,puteti actiona vanzatorul in instanta
Ce trebuie facut ca sa rezolv situatia...sa pot sa o inscriu pe numele meu..am masina de 1 an si jumatate si as fi interesat sa o vand, dar fara fiscalul de la fostul proprietar nu pot sa o vand
l-am actinat in instanta, am decizia, am fost cu ea la primaria din Bucuresti, dar fiscalul il primesc cu datoriile lui. pe el nu il intereseaza sa plateasca pt ca acuma sta in Ploiesti, iar mie nu imi convine sa ii mai platesc inca 200 de euro pe datorii