avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces la tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces la tribunal

Buna ziua,

as dori o lamurire, in prezent am depus o plangere penala la tribunal impotriva unei persoane care m-a amenintat. daca raspunsul tribunalui nu este favorabil ce trebuie sa fac mai departe? care este ordinea institutiilor la care ma pot adresa pt a ma apara?

Va multumesc pt profesionalism
emil
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:02, 25 Noiembrie 2012
tribunalul va trimite plangerea dv parchetului, care la randul sau va sesiza organele de cercetare penala, care vor incepe cercetarile si probabil veti fi chemat sa dati declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala tergiversata si ulterior clasata seny2015 seny2015 Buna ziua, Anul trecut am depus la parchet o plangere penala, care a repartizat-o spre rezolvare organului de urmarire penala. Acesta m-a chemat ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza? liviuu liviuu Care este parcursul unei plangeri penale? plangere penala, - organ de cercetare (politist), - rezolutie procuror, - contestatie rezolutie la prim-procuror, - ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?????????? sefultau sefultau Buna Seara! voi invepe prin a spune ce s-a intamplat cineva a facut un denunt la DNA prin care acuza cateva persoane despre taierea ilegala a masei lemnoase ... (vezi toată discuția)