avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \\"prima casa\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

"prima casa"

Ce garantie am eu ca vanzator ca o sa primesc contravaloarea imobilului dupa autentificarea contractului de vanzare-cumparare, prin programul Prima casa, atata vreme cat banca nu are nicio relatie contractuala cu mine, vanzator?
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 11:24, 26 Noiembrie 2012
Pana la sfarsitul sfarsitului, da, dar pana atunci procese, nervi....
In tranzactiile incheiate cu credite acordate de banca nu s-a intamplat pana acum asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit antecontract de vanzare-cumparare apartament apu apu Buna ziua, am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Pe langa taxele notariale, mi s-a solicitat si am achitat impozitul de 2%, ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)